Pályázatok - Bohács Barkács Bt.

Telephely fejlesztés


CÉGÜNK TÁMOGATÁSBAN RÉSZESÜLT:


A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap és a Magyar Köztársaság költségvetése társfinanszírozásával valósult meg.Projekt neve: A Bohács Barkács Bt. új csarnok építése a Százhalombattai Ipari Parkban
Azonosító száma: KMOP-1.5.3/C-2009-0002
Projekt leírása: A pályázati úton elnyert támogatásból megvalósuló projektünk célja, hogy cégünk működési helyszínéül szolgáló infrastruktúra fejlesztésével vállalkozásunk üzleti környezete és ezáltal közvetve a régiófoglalkoztatási helyzet javuljon.
A projekt konkrét célkitűzése a Százhalombatta Ipari Parkban működő 2004-ben illetve 2005-ben, két ütemben megépült raktárépület mellé egy újabb iker raktárcsarnok megépítése volt a raktározási kapacitás növelése érdekében.
A cég termelő és szolgáltató tevékenységéhez kapcsolódó ingatlanfejlesztés fontos lépés volt a zavartalan fejlődés és piaci részesedés növeléséhez.
A pályázat sikeres végrehajtása érdekében cégünk rendelkezésére állt egy 5984m2 nagyságú telek, amelyen a tervezett 1016m2 alapterületű, 4,3m magas ikerépület megépíthető volt.
Célunk volt egy rendezett raktári struktúra kialakítása annak érdekében, hogy raktári kapacitásunk növekedjen, a készletek könnyebben kezelhetővé váljanak, kevesebb legyen a felesleges anyagmozgatás, kisebb legyen a túlzsúfoltság.
Emellett alkalmazkodni kívántunk vásárlóink minőségben megnövekedett piaci igényeihez, illetve azúj termékek iránti kereslet iztosításához: LSB, Thermowood, vörösfenyő terasz, telített fa, csúszásmentesített rétegelt lemez, hajlítható rétegelt lemez, MDF lap.
Az új raktárhelyiség megépítésével biztosítani tudtuk 9 férfi és 3 nő dolgozó továbbfoglalkoztatását a gazdasági válság által sújtott piaci helyzetben, illetve megteremtettük a lehetőségét új munkaerő állományba vételéhez is.
A két új csarnok a telek adottságaihoz igazodva (ellentétben a régiekkel) nem egymás mögé, hanem egymás mellé ikercsarnokként épültek, amelyeket egymástól tűzfal választ el az itt tárolt nagy mennyiségű éghető faanyag (hajópadló, lambéria, bútorlap, HDF hátfal lemezek, táblásított fenyő, OSB, lécek, ablakfríz) miatt.
A két épület szerkezete a meglévőkhöz hasonlóan acél tartószerkezettel készülő könnyűszerkezetes, a tető- illetve oldalfalborítás műanyag bevonattal ellátott acél trapézlemez.
Mivel raktározási célokat szolgálnak a köz művek közül csak villamos hálózat, illetve a tűzoltáshoz szükséges tűzi víz hálózat lett iépítve.
A nappali természetes megvilágítást műanyag hullámlemezből készült tetőbevilágítók biztosítják.
A raktárakban tűzjelző és biztonsági rendszer is kiépítésre került.
A telek északi részében elhelyezkedő objektumok nyugati homlokzatára került kiépítésre az áruk ki- és berakodásához egy-egy teherkapu, mely görgőkön vezetett toló kapu rendszerű.
Az épületek előtti tér a már meglévő burkolathoz illeszkedően aszfalt fedőréteget kapott.

Kedvezményezett neve és elérhetősége:

Bohács Barkács Kereskedelmi Betéti Társaság

Cím:2030 Érd, Balatoni út 79.
Mobil:+36 20 521 5456
Telefon:+36 23 375-790
Fax:+36 23 375-840
E-mail:
Web:www.bohacs.eu

Közreműködő szervezet neve és elérhetősége:

Pro Regio Közép-Magyarországi Regionális Fejlesztési És Szolgáltató

Cím:1146 Budapest, Hermina út 17. déli torony, II-III.emelet
Telefon:+36 1 471 8955,  +36 1 471 8959
Fax:+36 1 471 8975
E-mail:proregio@proregio.hu
Web:http://www.proregio.hu/

Irányító Hatóság:

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Cím:1077 Budapest, Wesselényi u.20-22.
Infovonal:+36 40 638638
Telefon:+36 1 474 9680
Fax:+36 1 471 8975
E-mail:nfu@nfu.gov.hu
Web:http://www.nfu.hu

Bohács Barkács Bt. üzlet
Bohács Barkács Bt. raktárUGRÁS AZ OLDAL TETEJÉRE